man-headphones-screen

Voor wie zijn onze activiteiten bedoeld?

OPEN organiseert gespecialiseerde activiteiten voor taalprofessionals, media-, cultuur- en beleidsmakers inzake media- en cultuurtoegankelijkheid. Zo organiseerden we al workshops over thema's als audiodescriptie voor film, theater, opera, kunst en toegankelijkheidsmanagement. Ook het eerste OPEN Forum over technologie en toegankelijkheid was een groot succes. Nieuwsgierig wat er op de agenda staat? Hieronder vind je het huidige aanbod.

Daarnaast werkten we al met verschillende bedrijven samen om een workshop op maat uit te werken om interne teams bij te scholen inzake intralinguaal live-ondertitelen, interlinguaal live-ondertitelen of audiodescriptie. Deze in-house workshops zijn praktijkgericht en spelen in op de specifieke behoeften en vertaalervaring van de deelnemers. Download hier onze folder in het Engels. Iets voor jou? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten via mail? Stuur ons een e-mail om je in te schrijven voor onze mailinglist.

Onze activiteiten